Så er vi klar til fastelavn

Nyhed billede
0.klasserne slår katten af kassen i hallen mandag d. 27/2
    Malene Zangenberg den 16-02-2017
    National trivselsdag, fredag d. 3. marts 2017

Fredag den 3. marts sætter alle børn og voksne på Vindinge Skole fokus på trivsel og sammenhold i klassen og på skolen.

Det sker i forbindelse med Skolernes Nationale trivselsdag - på landsplan er der over 700 skoler og flere end 130.000 elever, der gør det samme. Der vil blive samlet dokumentation i løbet af dagen, som vil blive fremvist for alle sidst på dagen.

Programmet er som følger:
    08.00-08.20   Fællessamling i morgensangssalen - morgensang og introduktion til dagen

08.20-13.30   De forskellige årgange og klasser arbejder i løbet af dagen på forskellige måder med trivsel og fællesskab, både på skolen og i lokalområdet

13.30-13.50   Fællessamling i morgensangssalen – fællessang og opsamling fra dagen

13.50-14.00   Vi siger pænt farvel til hinanden i klasserne

Vi glæder os alle til en dejlig dag!

Malene Zangenberg den 27-02-2017
    Skolefest 2017

I uge 13-14 arbejder 6. årgang med skolekomedie og i uge 14 har hele skolen emneuge, hvor klasserne arbejder sammen på kryds og tværs. Ugen kulminerer, traditionen tro, med en stor skolefest i Vindinge Hallen for børn, forældre og personale:

Torsdag, d. 6. april kl. 17.30-21.00

Der vil være boder, fællesspisning, musik og 6. klasse opfører deres skolekomedie. Indbydelse følger, men sæt kryds i kalenderen allerede nu til årets store fest!
    Malene Zangenberg den 27-02-2017
    Nyt fra Skole og Forældre - Tema om forældrenes rolle i skolen

Temaet denne gang er forældrenes rolle i skolen og vi kommer hele vejen rundt om emnet fra interview med den ny undervisningsminister Merete Riisager, over skolens forventninger til forældrene, fordomstjek af lærere og forældre samt skolereportage om skole-hjem-møder.

Se link: