Velkommen til Vindinge Skole

AFFALD - grønne børn

Nyhed billede
Begge bhkl har emne om bæredygtighed og skrald.
    Jesper Colmorten den 27-05-2016
    Pas på falske SMS vedr. iTunes.

Se advarsel her

Vh. Jesper/Skole-IT
    Susanne Kate Rytter Mossin den 26-05-2016

Sjov Ferie er ude med ny folder til sommerferien

Den nye Sjov Ferie folder er fyldt med sjove ting at lave i sommerferien, og der er noget for både drenge og piger i alle aldre. Ja, der er endda noget for din hund i år! Find folderen på www.roskilde.dk/sjovferie
    Nogle af aktiviteterne kræver tilmelding, og du kan tilmelde dig fra onsdag d. 1/6. Tilmelding foregår også inde på hjemmesiden. Der er begrænsede pladser til de forskellige aktiviteter, og pladserne bliver givet til dem, der får tilmeldt sig først. Langt de fleste aktiviteter er helt gratis at deltage i. Sjov Ferie folderen bliver også delt ud i en trykt udgave på skolen.

Vi glæder os til at se jer i sommerferien!

Hilsen os fra Sjov Ferie

Malene Zangenberg den 24-05-2016
    Ny skoleleder

Jeg kan med glæde orientere om, at den nye skoleleder på Vindinge Skole nu er fundet. Valget faldt på Tinna Wegge Paaske.  Tinna tiltræder stillingen d. 1. august 2016.

Tinna har erfaring fra både skoleverdenen og det private erhvervsliv, men hun får naturligvis mulighed for at prænsentere sig yderligere for både personale, børn og forældre når hun tiltræder.

Vi glæder os meget til samarbejdet!

Malene Zangenberg
  • 01-06-2016