Pædagogisk læringscenter

Pædagogisk Læringscenter består af skolebibliotek, fagbibliotek, IT-lokale og samling af IT- og medieudstyr. Stedet er skolens kerne i materialeformidling. Her stilles undervisningsmidler, både fysiske og digitale, til rådighed for skolens undervisning. Vi samarbejder med de andre skoler i Roskilde. Læringscentret vejleder både personale og elever. Uden for læringscentrets åbningstid kan elever og personale låne bøger og IT-udstyr ved selvbetjening.

Vejledere på læringscentret
Lykke Winther - læringsvejleder
Jette Ahm Kristiansen - læsevejleder
Jesper Colmorten - teknisk IT-support

Tlf.: 46314206

Bibliotekskundskab
Alle elever får kurser i bibliotekskendskab og både elever og personale kan få vejledning i at finde rundt på biblioteket og i at finde de rigtige bøger.

Fotos på nettet It og medier
Elever og personale kan få vejledning i anvendelse af it- og medier både i forløb i klassen og til enkelt elevers selvstændige arbejde.

Find bogen

Låneregler
Elever må låne materialer i op til en måned. Materialer, der bliver brugt til undervisning, er langtidslån og styres af læreren.